Diumenge 25 Jun 2017

Banner Tomb Lauredià

Imprimeix

Concurs Instagram “El tomb lauredià”

Bases

1) Amb motiu de la caminada popular El tomb lauredià es convoca un concurs de fotografies a Instagram. Es farà el mateix dia de l’activitat, el 10 de juny. Les fotografies que vulguin entrar a concurs s’hauran d’etiquetar amb #eltomblauredia. També caldrà mencionar el perfil d’@descobreixsjl i seguir-lo. Haurà de ser una foto que capti un moment especial i original. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb El tomb lauredià. Se'n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

2) Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). No s’acceptaran les realitzades amb càmeres digitals.

3) La participació al concurs és gratuïta.

 

4) Un cop acabat el concurs, un jurat format per tres persones escollirà les fotografies guanyadores pel seu valor estètic, gràfic i per la fidelitat a la temática.

Les fotografies que incompleixin les bases establertes o, que encara complint-les puguin vulnerar drets personals, puguin resultar ofensives o discriminatòries, seran desqualificades. 

5) Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia.

 

6) Hi haurà premis a les tres millors fotografies.

 

7) Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #eltomblauredia seran publicades en els canals de difusió del Comú de Sant Julià de Lòria (Facebook, Twitter i pàgina web).

 

8) Les imatges també poden ser utilitzades en accions promocionals del Comú de Sant Julia de Lòria.

 

9) La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #eltomblauredia significa l’acceptació d’aquestes bases.

 

 

Ús de les dades

 

1) Pujar les fotografies a Instagram amb l'etiqueta #eltomblauredia implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals de comunicació indicats a l’apartat número set de les bases.

 

2) D'acord amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades Personals, les dades dels guanyadors no s'incorporaran a cap fitxer del Comú de Sant Julià de Lòria.

 

Premis i jurat

El jurat està format per tres membres del Comú de Sant Julià de Lòria.

  • El jurat emetrà públicament el seu veredicte el divendres 27 de maig de 2016. La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l'organització abans de les 9.00h del dijous 02 de juny. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.
  • La llista de premis es publicarà els propers dies.
  • Els premis no es podran canviar per diners.

 

Addicional

1) L'organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d'un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

 

2) La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions d'Instagram.

 

 

Premis del concurs proporcionats per: